<![CDATA[1300 Chardonnay, Andeluna Cellars, Mendoza, Argentina]]>

1300 Chardonnay, Andeluna Cellars, Mendoza, Argentina

midten af 90’erne besluttede Ward Lay, en nordamerikaner at investere i Argentina, et land og dets folk, som han beundrede meget. Lay stammede fra en familie, der havde stor viden om forbrugermarkedet, da hans far var grundlæggeren af Frito- Lay og præsident for PepsiCo. Med adgang til pengeressourcer og erfaringer med succes, vågnede Ward i vinens verden. Og dermed blev Andeluna grundlagt i 2003 sammen med Reina Rutini-familien, samt Michel Rolland, som konsulterende øenolog på sidelinien. Da Ward gik bort i oktober 2011, besluttede hans arvinger, at overføre deres aktiver til mennesker, der var dedikeret til Wards idealer og principper. Barale-familien kendt fra energisektoren i Brasilien og vinsektoren i Argentina, blev de nye ejere.

I dag er det stadig Andeluna’s oprindelige team af dedikerede og professionelle medarbejdere der viderefører Wards vision og passion for vinproduktion. Andeluna ejer i dag vinmarker beliggende i Gualtallary, 10 km fra byen Tupungato i Uco Valley i provinsen Mendoza for foden af betagende Andesbjerge, samt tæt på Villa Atuel i den sydlige del af samme provins. Vinmarkerne er beliggende fra 1100 til 1300 meter over havets overflade, hvilket gør Andeluna til den højst beliggende vingård i Argentina. Det kan i øvrigt nævnes, at Hans Vinding-Diers siden maj 2015 har været konsulterende ønolog hos Andeluna Cellars.

1300 Chardonnay, Andeluna Cellars

Denne vin som er blevet til i samarbejde med Hans Vinding-Diers, har en medium fyldig struktur og en særdeles velafbalanceret syre. Den besidder komplekse aromaer af lime, hvide ferskener, blomster og grønne æbler. Smagen er blød, frisk og vedvarende.

Vinen kan nydes nu.

Servér vinen ved 9C til f.eks. retter med pasta, fjerkræ, svinekød eller fisk (gerne grillet).

]]>
https://bayvine.dk/products/1300-chardonnay-andeluna-cellars-mendoza-argentina?variant=31924469694529 85 100 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/andaluna_1024x1024.jpg?v=1590531320 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/andaluna_medium.jpg?v=1590531320 true
<![CDATA[1300 Malbec Rosé, Andeluna Cellars, Mendoza, Argentina]]>

1300 Malbec Rosé, Andeluna Cellars, Mendoza, Argentina

I midten af 90’erne besluttede Ward Lay, en nordamerikaner at investere i Argentina, et land og dets folk, som han beundrede meget. Lay stammede fra en familie, der havde stor viden om forbrugermarkedet, da hans far var grundlæggeren af Frito- Lay og præsident for PepsiCo. Med adgang til pengeressourcer og erfaringer med succes, vågnede Ward i vinens verden. Og dermed blev Andeluna grundlagt i 2003 sammen med Reina Rutini-familien, samt Michel Rolland, som konsulterende øenolog på sidelinien. Da Ward gik bort i oktober 2011, besluttede hans arvinger, at overføre deres aktiver til mennesker, der var dedikeret til Wards idealer og principper. Barale-familien kendt fra energisektoren i Brasilien og vinsektoren i Argentina, blev de nye ejere.

I dag er det stadig Andeluna’s oprindelige team af dedikerede og professionelle medarbejdere der viderefører Wards vision og passion for vinproduktion. Andeluna ejer i dag vinmarker beliggende i Gualtallary, 10 km fra byen Tupungato i Uco Valley i provinsen Mendoza for foden af betagende Andesbjerge, samt tæt på Villa Atuel i den sydlige del af samme provins. Vinmarkerne er beliggende fra 1100 til 1300 meter over havets overflade, hvilket gør Andeluna til den højst beliggende vingård i Argentina. Det kan i øvrigt nævnes, at Hans Vinding-Diers siden maj 2015 har været konsulterende ønolog hos Andeluna Cellars.

1300 Malbec Rosé, Andeluna Cellars

Denne vin som er blevet til i samarbejde med Hans Vinding- Diers og har dejlige aromaer af blomster, jordbær og andre mørke bær. Den har en frisk smag, en blød tannin og en anelse sødme i afslutningen.

Årgang

2017.

Distrikt

Tupungato Valley i Mendoza.

Druesorter

100% Malbec, som blev høstet manuelt. Druerne stammer fra vinmarker beliggende i 1300 meters højde.

Lagring

Vinen har gæret på ståltanke ved 16C.

Vinen kan nydes nu.
Servér vinen ved 10
C til f.eks. retter med pasta eller fjerkræ.

]]>
https://bayvine.dk/products/1300-malbec-rose-andeluna-cellars-mendoza-argentina?variant=31929402196033 84 99 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/1_1024x1024.jpg?v=1590608377 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/1_medium.jpg?v=1590608377 true
<![CDATA[1300 Malbec, Andeluna Cellars, Mendoza, Argentina]]>

1300 Malbec, Andeluna Cellars, Mendoza, Argentina

I midten af 90’erne besluttede Ward Lay, en nordamerikaner at investere i Argentina, et land og dets folk, som han beundrede meget. Lay stammede fra en familie, der havde stor viden om forbrugermarkedet, da hans far var grundlæggeren af Frito- Lay og præsident for PepsiCo. Med adgang til pengeressourcer og erfaringer med succes, vågnede Ward i vinens verden. Og dermed blev Andeluna grundlagt i 2003 sammen med Reina Rutini-familien, samt Michel Rolland, som konsulterende øenolog på sidelinien. Da Ward gik bort i oktober 2011, besluttede hans arvinger, at overføre deres aktiver til mennesker, der var dedikeret til Wards idealer og principper. Barale-familien kendt fra energisektoren i Brasilien og vinsektoren i Argentina, blev de nye ejere.

I dag er det stadig Andeluna’s oprindelige team af dedikerede og professionelle medarbejdere der viderefører Wards vision og passion for vinproduktion. Andeluna ejer i dag vinmarker beliggende i Gualtallary, 10 km fra byen Tupungato i Uco Valley i provinsen Mendoza for foden af betagende Andesbjerge, samt tæt på Villa Atuel i den sydlige del af samme provins. Vinmarkerne er beliggende fra 1100 til 1300 meter over havets overflade, hvilket gør Andeluna til den højst beliggende vingård i Argentina. Det kan i øvrigt nævnes, at Hans Vinding-Diers siden maj 2015 har været konsulterende ønolog hos Andeluna Cellars.

1300 Malbec, Andeluna Cellars

Denne vin som er blevet til i samarbejde med Hans Vinding- Diers, er meget fyldig og særdeles velafbalanceret. Den har aromaer af modne blommer, jordbær, lavendler og vanille. Noter af kirsebær og krydderier er i perfekt balance med chokolade og tørret frugter. Vinen besidder en blød og rund tannin, samt en meget lækker og vedvarende smag.

Vinen kan nydes nu.

Servér vinen ved 16C - 18C til f.eks. retter med pasta, grillede grøntsager, oksekød eller svinekød.

Præmieringer

Årgang 2017:

• 90 point / James Suckling. • 90 point / Tim Atkin.

]]>
https://bayvine.dk/products/1300-malbec-andeluna-cellars-mendoza-argentina?variant=31929697468481 84 99 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/1_66ef1a3e-77c0-47b0-9f0a-89a1bad39f8e_1024x1024.jpg?v=1590613264 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/1_66ef1a3e-77c0-47b0-9f0a-89a1bad39f8e_medium.jpg?v=1590613264 true
<![CDATA[1300 Sauvignon Blanc, Andeluna Cellars, Mendoza, Argentina]]>

1300 Sauvignon Blanc, Andeluna Cellars, Mendoza, Argentina

I midten af 90’erne besluttede Ward Lay, en nordamerikaner at investere i Argentina, et land og dets folk, som han beundrede meget. Lay stammede fra en familie, der havde stor viden om forbrugermarkedet, da hans far var grundlæggeren af Frito- Lay og præsident for PepsiCo. Med adgang til pengeressourcer og erfaringer med succes, vågnede Ward i vinens verden. Og dermed blev Andeluna grundlagt i 2003 sammen med Reina Rutini-familien, samt Michel Rolland, som konsulterende øenolog på sidelinien. Da Ward gik bort i oktober 2011, besluttede hans arvinger, at overføre deres aktiver til mennesker, der var dedikeret til Wards idealer og principper. Barale-familien kendt fra energisektoren i Brasilien og vinsektoren i Argentina, blev de nye ejere.

I dag er det stadig Andeluna’s oprindelige team af dedikerede og professionelle medarbejdere der viderefører Wards vision og passion for vinproduktion. Andeluna ejer i dag vinmarker beliggende i Gualtallary, 10 km fra byen Tupungato i Uco Valley i provinsen Mendoza for foden af betagende Andesbjerge, samt tæt på Villa Atuel i den sydlige del af samme provins. Vinmarkerne er beliggende fra 1100 til 1300 meter over havets overflade, hvilket gør Andeluna til den højst beliggende vingård i Argentina. Det kan i øvrigt nævnes, at Hans Vinding-Diers siden maj 2015 har været konsulterende ønolog hos Andeluna Cellars.

1300 Sauvignon Blanc, Andeluna Cellars

I duften fornemmes aromaer af tomatblade, mynte og timian. Vinen er medium fyldig og har en velafbalanceret syre og god mineralitet.

Vinen kan nydes nu.

Servér vinen ved 7C - 8C som apéritif eller til f.eks. retter med pasta, kylling, fisk eller skaldyr.

Præmieringer

Årgang 2017:

• 89 point / Tim Atkin.
• 87 point / Argentina Wine Awards.

]]>
https://bayvine.dk/products/1300-sauvignon-blanc-andeluna-cellars-mendoza-argentina?variant=31924570423361 85 99 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/2_fc951657-ff27-4622-9650-2cd3267f3f1f_1024x1024.jpg?v=1590533538 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/2_fc951657-ff27-4622-9650-2cd3267f3f1f_medium.jpg?v=1590533538 true
<![CDATA[6 x ABBAZIA MOSCATO ROSÉ DOLCE PIEMONTE]]>

 

6 x ABBAZIA MOSCATO ROSÉ DOLCE PIEMONTE

Perlende let og frugtig Moscato rosé fra Piemonte.

God til: Aperitif, dessert


FORFRISKENDE OG PERLENDE

En elegant og harmonisk Moscato fra Piemonte-området i Norditalien. Farven er smuk rosa med lækre vedholdende bobler. Duften er frugtfuld med frisk frugt, roser og lidt grape. I ganen fornemmes vinen behageligt sød med en lækker fylde og viduderlig blødhed.

Moscatoen er perfekt som aperitif, til kager, frisk frugt eller til brug i cocktails.
Server Moscatoen afkølet, gerne i høje champagneglas

Serveringstemperatur: 8-10°C

Fremstilling

Piemonte i Norditalien er hjem for mange af de store italienske rødvine. Men Piemonte producerer også lækre lette mousserende vine. F.eks. Moscato-vinen, som fremstilles efter autoclave-metoden, hvorved gæringen, som sker i tryktanke, stoppes halvvejs i processen. Dermed bevares en dejlig restsødme i vinen og alkoholindholdet holdes lavt.

Om Producenten

Casa Vinicola Abbazia ligger i Santo Stefano Belbo, en lille by mellem Langhe Monferrato og Roero.
I flere generationer har Santero familien ejet og drevet vingården, som har en vigtig historisk og kulturel betydning.
Igennem mange år har nye generationer arbejdet efter samme traditionelle mønstre og har haft samme passion, samme kærlighed til naturen og vinmarkerne. Det er en dyrebar erfaring, som starter i vinmarken og slutter i flasken. Vi går i markerne hver eneste dag for at følge udviklingen dag for dag, vores mission er at få det allerbedste ud af vores marker.

]]>
https://bayvine.dk/products/6-x-abbazia-moscato-rose-dolce-piemonte?variant=32075605573697 330 450 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/aba2_1024x1024.jpg?v=1594157509 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/aba2_medium.jpg?v=1594157509 true
<![CDATA[Abando Crianza Rioja - Rødvin]]>  

Abando Crianza Rioja

Vin fremstillet i udsøgte årgange lavet på den kendte tempranillo drue, der vokser i fire bestemte vinmarker i Gimileo, i hjertet af Rioja Alta.

Ved deres ankomst til bodegaen er druerne let nedbrudt på den traditionelle måde. Temperaturkontrolleret gæring finder sted i tanke af rustfrit stål med overdimensionerede indgange. Den fermenterende vin blandes med manuel pumpning, indtil den når sit maksimale potentiale for krydderiering, først på franske eg-tønder i 13 måneder og yderligere 2 måneder i amerikansk eg. Da vinen ikke er blevet filtreret på noget tidspunkt, kan der forekomme noget sediment i flasken som et resultat af dens naturlige tilstand.

]]>
https://bayvine.dk/products/abando-crianza-rioja-rodvin?variant=30863084486721 115 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/abando_1024x1024.png?v=1571737238 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/abando_medium.png?v=1571737238 true
<![CDATA[ABBAZIA MOSCATO ROSÉ DOLCE PIEMONTE]]>

 

ABBAZIA MOSCATO ROSÉ DOLCE PIEMONTE

Perlende let og frugtig Moscato rosé fra Piemonte.

God til: Aperitif, dessert

FORFRISKENDE OG PERLENDE

En elegant og harmonisk Moscato fra Piemonte-området i Norditalien. Farven er smuk rosa med lækre vedholdende bobler. Duften er frugtfuld med frisk frugt, roser og lidt grape. I ganen fornemmes vinen behageligt sød med en lækker fylde og viduderlig blødhed.

Moscatoen er perfekt som aperitif, til kager, frisk frugt eller til brug i cocktails.
Server Moscatoen afkølet, gerne i høje champagneglas

Serveringstemperatur: 8-10°C

Fremstilling

Piemonte i Norditalien er hjem for mange af de store italienske rødvine. Men Piemonte producerer også lækre lette mousserende vine. F.eks. Moscato-vinen, som fremstilles efter autoclave-metoden, hvorved gæringen, som sker i tryktanke, stoppes halvvejs i processen. Dermed bevares en dejlig restsødme i vinen og alkoholindholdet holdes lavt.

Om Producenten

Casa Vinicola Abbazia ligger i Santo Stefano Belbo, en lille by mellem Langhe Monferrato og Roero.
I flere generationer har Santero familien ejet og drevet vingården, som har en vigtig historisk og kulturel betydning.
Igennem mange år har nye generationer arbejdet efter samme traditionelle mønstre og har haft samme passion, samme kærlighed til naturen og vinmarkerne. Det er en dyrebar erfaring, som starter i vinmarken og slutter i flasken. Vi går i markerne hver eneste dag for at følge udviklingen dag for dag, vores mission er at få det allerbedste ud af vores marker.

]]>
https://bayvine.dk/products/abbazia-moscato-rose-dolce-piemonte?variant=32075533516865 60 91 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/abba_1024x1024.jpg?v=1594155317 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/abba_medium.jpg?v=1594155317 true
<![CDATA[Antiguas Reservas Cabernet Sauvignon, Maipo Valley, Chile]]> Antiguas Reservas Cabernet Sauvignon, Maipo Valley, Chile

Cousiño-Macul blev grundlagt af Matias Cousiño i 1856 og kunne dermed fejre deres 150 års jubilæum i 2006. Vinhuset der er blandt Chile’s bedste, er beliggende i Maipo Valley for foden af Andesbjergene. Hver generation af Cousiño-familien har drevet vinhuset på sin måde, men altid i grundlæggerens ånd. I dag varetages den daglige ledelse af Arturo Cousiño, samt hans to brødre, og det er fair nok at sige, at Cousiño-familien er med til at sætte standarden for international vinfremstilling.

Samtlige vinstokke er hentet fra de klassiske europæiske vinregioner tilbage i anden halvdel af 1800-tallet, og er helt unikke ved, at være blandt de eneste tilbageværende i hele verden, der stammer fra før vinlusen hærgede i 1870’erne. Cabernet Sauvignon blev hentet i Margaux og Pauillac.

I 1927 begyndte Arturo Cousiño (bedstefaderen til de tre brødre), at gemme udvalgte Cabernet Sauvignon-vine i sin kælder. Disse udsøgte vine blev serveret for gæster og venner, og det blev startskuddet på Antiguas Reservas-traditionen.

Alle Cousiño-Macul’s vine fremstilles udelukkende af druer, som stammer fra deres to ejendomme: Macul Estate og Buin Estate. Macul Estaten er beliggende i den sydøstlige del af Santiago og Buin Estaten er beliggende i den sydlige del af Maipo Valley nær byen Buin. Buin har et helt særligt mikroklima, som er medvirkende til, at frembringe nogle af Chiles allerbedste vine.

Antiguas Reservas, Cabernet Sauvignon

I duften besidder denne vin intense aromaer af brombær, blommer, tobak og krydderier. Smagen er dejlig og harmonisk med præg af moden frugt, chokolade og kaffenoter. Antiguas Reservas Cabernet Sauvignon er en elegant og koncentreret vin, som besidder en blød, moden og velintegreret tannin, samt en dejlig vedvarende eftersmag.

Vinen kan nydes nu, men har potentiale til yderligere 10 års lagring.

••
Servér vinen ved 16 C - 18 C til retter med f.eks. oksekød, lam

eller svinekød - meget gerne grillet.

]]>
https://bayvine.dk/products/antiguas-reservas-cabernet-sauvignon-maipo-valley-chile?variant=31929681084481 93 110 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/2_88ed8b76-f018-476e-8de2-8102a7a9ce59_1024x1024.jpg?v=1590613063 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/2_88ed8b76-f018-476e-8de2-8102a7a9ce59_medium.jpg?v=1590613063 true
<![CDATA[August Kesseler - Rosengewächs Riesling 2016]]>

 

August Kesseler - Rosengewächs Riesling 2016

Denne vin præsenterer sig med en klar, tropisk næse og antydninger af flint. En intens frugtkoncentration med modne ferskner, grapefrugter og citrus på ganen. V Kraftig og lang efter smag. Vinen kommer hovedsagelig fra vores

Grand Cru vinmarker rundt om Rüdeshemer Mountain.

]]>
https://bayvine.dk/products/august-kesseler-rosengewachs-riesling-2016?variant=17904589340737 255 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/akk_1024x1024.png?v=1571737234 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/akk_medium.png?v=1571737234 true
<![CDATA[Barolo DOCG]]>  

Barolo Negretti

Denne Barolo er fremstillet på Nebbiolo druen.

Druerne samles sammen de sidste ti dage af oktober, først i november bliver de udvalgte druer pillet og presset. Herefter udblødes druerne i ståltanke ved brug af Cappello Sommerso metoden. Herefter modnes vinen på franske Allier fade i 6 måneder, og derefter 12 måneder i 20 hl egetræsfade.

Vinen udvikler sig mellem 10-12 måneder på flaske inden den frigives.

Farven er rubin rød, duften er intens med en krydret note og spor af små frugter, som forstærkes af ældning i træ.
Smagen er tør og intens, rig på tannin og den føles fløjlsagtig.

Vinen serveres til rødt og vildt kød, samt modnet oste.

Nydes ved 18-20 grader, i store vinglas.
Alkohol 14 % Vol.

]]>
https://bayvine.dk/products/barolo-mirau-docg?variant=31579052081217 290 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/barolo_1024x1024.jpg?v=1600154461 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/barolo_medium.jpg?v=1600154461 true
<![CDATA[Belluzza dei Due Normanni Rosso Sicilia IGT]]> Belluzza dei Due Normanni Rosso Sicilia IGT

Belluzza er navnet på den flod, der løber over det gamle feudalgods Curcuraggis jorde. Det er her Giuseppe Paternò Castello og Peter Vinding-Diers laver deres ”Due Normanni” vine. Vinmarkerne er beplantet med 7.500 vinstokke pr. hektar og er beliggende på Sicilien.

Denne vin er hovedsageligt produceret af Nero d’Avola tilsat Petit Verdot og Merlot druer og har været lagret på egetræsfade. Det er en elegant og velafbalanceret rødvin, der på fornemste vis afspejler, at den kommer fra et område, hvor der er forår otte måneder om året.

Belluzza dei due Normanni er en siciliansk I.g.t. vin, som er særdeles velegnet til stort set alt fra Middelhavets køkken. Det er en vin, der med velbehag kan drikkes nu og de næste par år.

]]>
https://bayvine.dk/products/belluzza-dei-due-normanni-rosso-sicilia-igt?variant=31426644574273 135 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/rulle60x300_7613e228-69be-4488-b77d-0889a5d9d778_1024x1024.jpg?v=1580330684 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/rulle60x300_7613e228-69be-4488-b77d-0889a5d9d778_medium.jpg?v=1580330684 true
<![CDATA[Ben Schild Barossa Valley GMS 2015]]>  

Ben Schild Barossa Valley GMS 2015

Dette er en rigtig australier. Kraftig og blød.

GSM står for druesorter denne vin er lavet af Grenache (52%), Syrah (24%) og Mourvedre (24%). Dette er et meget populær blend i Australien.

Der er masser af bær, men også lidt peber i afslutningen og så er den bare blød og behagelig og meget nem at drikke

]]>
https://bayvine.dk/products/ben-schild-barossa-valley-gms-2015?variant=17910337568833 139 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/estate1_1024x1024.png?v=1571737234 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/estate1_medium.png?v=1571737234 true
<![CDATA[BERBERANA CAVA SELECCIÓN ESPECIAL BRUT]]>  

BERBERANA CAVA SELECCIÓN ESPECIAL BRUT

Delikat cava med smukke bobler. Ideel også som aperitif.

God til: Aperitif, forretter

DELIKAT OG HARMONISK

Klar strågul farve i glasset med en lind strøm af små bobler. Fine aromaer stiger let op med noter af pære, strå og lidt gær fra flaskelagringen. Smagen er fint balanceret med ren frugtkarakter og en mousse der lægger sig fint på tungen.
Idéel til aperitif, eller som ledsager til lette fiskeretter og skaldyr.

Serveringstemperatur: 8-10°C

Fremstilling

Vinen er prouceret på følgende druesorter: Macabeo, Xarel-lo og Parellada, som trives godt i områdets ler-, granit- og kalkholdige jord. Når druerne høstes i september udvælges kun de allerbedste til Cava produtionen. Vinen lagrer dybt i husets kældre og har den vigtige andengæring på flasken. Det giver flotte stabile bobler i flasken.

]]>
https://bayvine.dk/products/berberana-cava-seleccion-especial-brut?variant=31426649456705 69 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/rulle60x300_c2cb6cc2-1fde-4a02-b135-fe2312ef0e88_1024x1024.jpg?v=1580330895 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/rulle60x300_c2cb6cc2-1fde-4a02-b135-fe2312ef0e88_medium.jpg?v=1580330895 true
<![CDATA[Berberana Gran Tradición Cava Rosé Brut - Mousserende vin]]>  

Berberana Gran Tradición Cava Rosé Brut

Fantastisk mousserende rosé Cava fra Penedes, hvor nogle af de bedste mousserende vine produceres.

SPRØD OG HARMONISK

Sprød pink farve med en lind strøm af fine bobler. Kraftfuld bouquet med noter af modne røde bær. I munden føles moussen delikat med en livlig, harmonisk og sprød eftersmag. 

En flot velkomst, men også god til skaldyr og salater.

Serveringstemperatur 6 – 8°C.

Serveringstemperatur: 6-8°C

Fremstilling

En virkelig anderledes Cava, fremstillet på 70% Monastrell og 30% Pinot Noir. Cava’en er produceret efter de strengeste traditionelle metoder. Efter presningen ligger skallerne med vinen i kortere tid for at give den smukke laksefarve til vinen. Andengæring finder sted i flasken og herefter finder lagringen sted i vineriets kældre. 

God til: Aperitif, forretter
]]>
https://bayvine.dk/products/berberana-gran-tradicion-cava-rose-brut-mousserende?variant=17520810885185 80 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/brut1_1024x1024.png?v=1571737189 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/brut1_medium.png?v=1571737189 true
<![CDATA[BEYOND BIG! 2016]]>

BEYOND BIG! 2016

Toplækker Cabernet fra Central Coast i sunny California. Blød og fyldig.

God til: Chokolademousse, grill, pasta og pizza

FYLDIG OG BLØD

BEYOND BIG! er en superharmonisk, blød og fyldig vin spækket med saftig frugt som brombær, kirsebær samt lidt vanilje og krydderi fra egetræet.

Nyd vinen til f.eks. en barbecue, pastaretter eller til et par stykker lækkert mørk chokolade.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling

Dagene er lune og nætterne kølige i Central Coast. Med de moderate temperaturer i området modner druerne langsomt, og frugten i druerne udvikles perfekt med masser af god smag og flot syre. Vinen får en høj intensitet, en flot intens farve og en dejlig frugtrig karakter.

Passionerede vinmagere arbejder med vinmarkerne for at sikre, at de druer, der anvendes til Beyond Big er af højeste kvalitet. De besøger jævnligt vinmarkerne for personligt at smage druerne inden høsten.

Høsten foregår om natten for at bevare druerne kølige og friske. Mosten gennemgår en udblødning i to dage inden gæringen finder sted over 7-10 dage sammen med drueskindet. Vinen modner på amerikansk og fransk eg i 9 måneder. Fadene er mellem 3 og 7 år gamle, og vinen opnår derved særdeles velintegrerede noter fra egetræet.

]]>
https://bayvine.dk/products/beyond-big-2016?variant=17478810042433 119 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/beyondbig_1024x1024.png?v=1571737189 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/beyondbig_medium.png?v=1571737189 true
<![CDATA[Black Label Shiraz - Mousserende vin]]>

 

Black Label Shiraz

I næsen inspirerende af blomme, kirsebær og chokolade aromaer samt nogle subtile jordiske tegn.

Højdepunkterne i denne mousserende vin er de lækre mørke bærfrugtsmag af sortbær og blomme. Den ekstra dybde tilføjes med hints af krydret egetræ og chokolade. Fine gnister giver en forfriskende finish og en fremragende længde.

Land: Australien

Region: Barossa Valley 

Drue: Sparkling Shiraz

]]>
https://bayvine.dk/products/black-label-shiraz-mousserende-vin?variant=29088209371201 89 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/shirazsparkling_1024x1024.png?v=1571737237 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/shirazsparkling_medium.png?v=1571737237 true
<![CDATA[Bodegas Familia Chavarri Larchago Tempranillo Rioja D.O.C., Spanien]]>

Bodegas Familia Chavarri Larchago Tempranillo Rioja D.O.C., Spanien

Bodegas Familia Chavarri, som i dag stadig er en familieejet Bodega blev grundlagt i 1882, og er Rioja Alavesas ældste vingård. Bodegas Familia Chavarri er beliggende i Rioja Alavesa nærmere betegnet i Lapuebla de Labarca. De ejer tilsammen 60 hektar vinmarker, som er placeret i Laguardia, Elciego og i Lapuebla de Labarca. Vinmarkerne som ligger i 500 til 600 meters højde er beplantet med Tempranillo, Mazuelo, Garnacha, Graciano, samt Viura og gennemsnitsalderen for vinstokkene er 20 til 30 år.

For lagring af deres vine har Bodegas Familia Chavarri to kældre med en total kapacitet på 3000 egetræsfade à 225 liter med en gennemsnitsalder på 2 til 4 år. I 1996 byggede de en ny kælder hvor fermenteringen af deres vine finder sted, og her er der en kapacitet på 1.500.000 liter.

Larchago Tempranillo D.O.C.

Denne vin har en intens kirsebærrød farve med en lilla kant. Vinen er frisk og besidder en dejlig frugtrig karakter, som er i perfekt harmoni med vinens krydrede aromaer af eg.

Vinen kan nydes nu.

Servér vinen ved 16C til 18C til f.eks. retter med kalvekød, oksekød eller til ost.

]]>
https://bayvine.dk/products/bodegas-familia-chavarri-larchago-tempranillo-rioja-d-o-c-spanien?variant=31929650217025 85 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/1_f2bd100d-dbe7-4987-aac1-9b164e8abc89_1024x1024.jpg?v=1590612667 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/1_f2bd100d-dbe7-4987-aac1-9b164e8abc89_medium.jpg?v=1590612667 true
<![CDATA[Boonaburra Chardonnay]]>  

Boonaburra Chardonnay

Farve: Blegestrå med grøn nuance

Næse: Den vilde gæring giver vinen en første fin kant, underliggende finder vi indbydende aromaer af glacé pære, fersk fersken og yoghurt.

Boonaburra Chardonnay giver god tekstur og tilstedeværelse, ganen viser biscotti-smagsstoffer, krydderier som kanel smeltes sammen med en frisk udbrud af rubinprimer. Der er mandel nuttiness og en dejlig mundvandende surhed, der sikrer en dejlig drev og friskhed.

Boonaburra er et kooperativ i den sydlige del af Australien, hvor at winemaker L. Roft, er med til udvælgelsen, sortering, presningen af druerne. så han er sikker på at den kvalitet der ønskes i den færdige vin. 

Boonaburra har et tæt samarbejde med de vinbønder som levere deres druer. Da de klimatiske udfordringer kan kræve at man skal lave nogle driftsikre handlinger, i forhold til at vinstokkene for rigeligt med vand, sol.

Vinen

Boonaburra Chardonnay er lavet på 100 % Chardonnay drue. og lagres på ståltanke for at beholde den naturlige dufte af friske pære, fersken. 

Fyldig frugtrig krop, hvor til at den naturlige syre, er med til at give vinen en vedvarende eftersmag.

]]>
https://bayvine.dk/products/boonaburra-chardonnay?variant=17911131013185 65 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/boona_1024x1024.png?v=1571737235 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/boona_medium.png?v=1571737235 true
<![CDATA[Borgo Dei Vassali Doc Friuli Isonzo Cabernet 2014 - Rødvin]]>  

Borgo Dei Vassali Doc Friuli Isonzo Cabernet 2014

En frugtrig vin med rigtig god smag som er meget alsidig, da den kan bruges både som aperitif men også til stort set al slags mad.

God til: Aperitif, grill, kylling og kalkun, ost - mild

TØR, LET OG BEHAGELIG

Farven er flot lys rød. Fra glasset strømmer en let krydret duft med noter af solbær og brombær. Vinen er tør med en let fylde og en meget behagelig eftersmag.

Vinen er ideel til små kolde lette anretninger og modne oste. Desuden passer den forrygende til grillet kød.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling

Druerne til Borgo dei Vassalli Cabernet høstes efter 20. september, når druerne er modnet perfekt. Umiddelbart efter høsten afstilkes druerne og hældes på rustfrie ståltanke. Tre gange om dagen vendes druemassen, så den bliver blandet fuldstændig.

Gæringstemperaturen kontrolleres ikke men holdes alligevel omkring 28oC, eftersom der trækkes mest saft og kraft ud af druerne ved netop 28oC. Efter 10 dage filtreres mosten og vinen hældes atter på rustfrie ståltanke, hvor den lagres tre til fire måneder.

]]>
https://bayvine.dk/products/borgo-dei-vassali-doc-friuli-isonzo-cabernet-2014-rodvin?variant=13185784709185 95 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/borgo_1024x1024.png?v=1571737187 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/borgo_medium.png?v=1571737187 false
<![CDATA[Boschetti Riserva Magnum 2010 Barolo]]>

 

Boschetti Riserva Magnum 2010 Barolo

Samlet set var det et år, der belønnede de bedste eksponeringer, som omhandler Boschetti marken, og hårdt arbejde i vingården. Farve: rubinrød med lette granathints.

Bouquet: æterisk, intens, floral og frugtagtig med hints af rose og brom- bær. Krydrede noter vises med evolutionen.

Smag: Struktureret og elegant, der minder om de lugtfulde fornemmelser. Krydret, mineralsk eftersmag. Tanninerne er sprøde i starten, hvilket er perfekt for langsom udvikling og ekstrem levetid.

En helt igennem fantastisk vin

]]>
https://bayvine.dk/products/boschetti-riserva-magnum-2010-barolo?variant=17891822272577 699 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/baro2_142ff6a7-21da-4337-b8fc-14056bfb2437_1024x1024.png?v=1571737190 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/baro2_142ff6a7-21da-4337-b8fc-14056bfb2437_medium.png?v=1571737190 true
<![CDATA[Brunel de la Gardine - cotes du rhone]]>
Brunel de la Gardine - cotes du rhone

Chateau de La Gardine producerer denne Château de la Gardine Brunel de la Gardine Côtes du Rhône 2018.
Klassisk cotes du rhone fremavlet på Grenache og Syrah. En dejlig, letdrikkelig og saftig Côtes du Rhône til prisen, som rammer en uhyggelig bred smagspalet.

14,5 % alcohol, bør nydes ved 15 - 17 gr.
]]>
https://bayvine.dk/products/brunel-de-la-gardine-cotes-du-rhone?variant=31883493638209 150 120 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/cotes_1024x1024.jpg?v=1589919390 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/cotes_medium.jpg?v=1589919390 true
<![CDATA[Bulas 10 års Tawny - Portvin]]>  

Bulas 10 års Tawny - Portvin

Omhyggelig udvælgelse og blanding af fadlagrede vine fra flere forskellige årgange giver vinen et vidunderligt imødekommende og elegant udtryk.

Bulas Tawny 10 år er resultatet af en omhyggelig blanding af vine fra flere årgange, lagret i gamle egetræsfade og lavet efter de gamle Douro-vinfremstillingstraditioner.

Vinen har stadig rødlige farvetoner fra de yngre årgange, der er i blendet, og som bidrager med friskhed og noter af røde bær. Derudover har den selvfølgelig tawny’ernes karakteristisk gyldne farve, som er et resultat af fadlagringen, hvor nogle af de friske frugter bliver afrundet til karameliserede figner, rosiner og andre tørrede frugter. Den gode blanding man her får af yngre vine og ældre vine (hvor der i de ældre tawny’er er overvejende mest gamle årgange i), gør at smagen bliver dejligt domineret af syltetøj og ikke for sukkersød.

Meget elegant vin der er god til ost og fremragende som en eksklusiv hverdagsvin.

]]>
https://bayvine.dk/products/tawny-10-ars-portvin?variant=14179396943937 199 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/10A-ny-450x450_1024x1024.png?v=1571737188 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/10A-ny-450x450_medium.png?v=1571737188 false
<![CDATA[Bulas 20 års Tawny - Portvin]]>

 

Bulas 20 års Tawny

Den silkebløde fornemmelse i munden og den fine balance i vinens smagsnuancer sælger vinen af sig selv. En vin der skal prøves.

Bulas 20 Års Tawny er manges favorit i sin kategori. Den har en fin balance i sine rige aromaer af figner og rosiner med en glat og silkeblød fornemmelse i munden.

Denne type portvin er et blend af mange årgange og det giver vinen sin store kompleksitet. Friskhed fra de yngste årgange og yndet ælde fra de ældste (~50 år). Tag et glas med foran pejsen og nyd smagen af brændte figner i karamelsauce. God fornøjelse!

]]>
https://bayvine.dk/products/bulas-20-ars-tawny-portvin?variant=14179427024961 369 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/Taw20-450x450_1024x1024.jpg?v=1571737188 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/Taw20-450x450_medium.jpg?v=1571737188 true
<![CDATA[Bulas 30 Års Tawny - Portvin]]>  

Bulas 30 Års Tawny

En vinoplevelse du bare skal unde dig selv! Et fabelagtigt eksempel på hvordan intense smagsnuancer bliver fint afbalanceret så vinen fremstår intet andet end perfekt.

Meget kompleks vin der smager meget intenst af karamel og nødder. I munden er den tyk og cremet, med intense noter af kaffe, der kommer til udtryk i ganen. Lang, glat og meget blød eftersmag. Til trods for den store kompleksitet der kommer fra de gamle årgange der er i dette blend, så er vinen utrolig harmonisk. Vinen kommer venligt en i møde i munden og udfolder derefter sit fulde potentiale. Derfor er den let tilgængelig, let at holde af, men aldrig et uinteressant bekendtskab.

En af vores absolutte topvine, der høster stor anerkendelse på messer og udstillinger. Som portvinselsker kan man ikke kommer udenom denne vin, som man bestemt skal unde sig selv at prøve. Det er selvforkælelse i topklasse og ren nydelse.

]]>
https://bayvine.dk/products/bulas-30-ars-tawny-portvin?variant=14179450028097 599 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/Taw30-450x450-1_1024x1024.jpg?v=1571737188 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/Taw30-450x450-1_medium.jpg?v=1571737188 true
<![CDATA[Bulas 40 Års Tawny - Portvin]]>  

Bulas 40 Års Tawny 

Utrolig dyb vin, der bliver ved med at udfolde sig for hver slurk. Denne vin er perfekt til ren selvforkælelse og er en hel dessert i sig selv.

Utrolig dyb vin, der bliver ved med at udfolde sig for hver slurk. En stor palet af smagsindtryk: Brændte figner i karamel, dadler og strejf af kaffe, tobak og ikke mindst brændt sukker. Den er tyk og cremet og har enorm lang eftersmag.

Bulas har efterhånden fået opbygget et godt ry her i Danmark og mange nyder deres lækre tawny’er. Derfor krævede det ikke meget overtalelse endelig at få dem til at lave den sidste i rækken af deres ægte tawny’er. Denne 40 års er bestemt kronen på værket og der er virkelig ikke blevet sparet på noget!

Denne vin er perfekt til ren selvforkælelse og er en hel dessert i sig selv.

]]>
https://bayvine.dk/products/bulas-40-ars-tawny-portvin?variant=14179467264065 899 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/Bulas-40-Anos_WEB-450_1024x1024.jpg?v=1571737188 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/Bulas-40-Anos_WEB-450_medium.jpg?v=1571737188 false
<![CDATA[Cabernet Sauvignon, McManis Family Vineyards, Ripon, Californien]]>

 

Cabernet Sauvignon, McManis Family Vineyards, Ripon, Californien

McManis Family Vineyards blev grundlagt af Jamie og Ron McManis i 1990 og er beliggende i Ripon ved San Joaquin og Stanislaus Rivers. McManis Family Vineyards ejer over 1040 hektar vinmarker og i 1997 investerede de i et helt nyt ”state- of-the-art” winery for at maksimere den i forvejen høje kvalitet. Nybygningen har da også vist sig at være en særdeles god investering, i form af talrige præmieringer af deres vine.

McManis’ vision er, at producere de fineste vine. Hvert eneste trin i produktionsprocessen og hver eneste forretningsmæssige beslutning overvejes ganske nøje for ikke, at gå på kompromis med den høje kvalitet. Dette resulterer da også i, at McManis’ vine er fantastiske, behagelige og fint afrundede vine, hvor man virkelig får ”value for money”.

Cabernet Sauvignon

Denne vin har en flot dyb rød farve. I duften er den fuld af mørk bæraromaer såsom blåbær, brombær og sorte kirsebær, samt strejf af tobak. Det er en medium fyldig vin, som har en dejlig frugtrig smag med noter af modne bær. Frugt og eg er velintegreret i vinen og eftersmagen er lang og kompleks med strejf af mokka.

Vinen kan nydes nu.

Servér vinen ved 16C - 18C til f.eks. retter med oksekød eller til ost.

Præmieringer

Årgang 2017:

• Best Buy (88 point) / Wine Enthusiast Magazine.

Årgang 2015:

• Best Buy (87 point) / Wine Enthusiast Magazine.

Årgang 2014:

• Guldmedalje / SF Chronicle Wine Competition.
• Guldmedalje / Houston International Wine Competition.

]]>
https://bayvine.dk/products/cabernet-sauvignon-mcmanis-family-vineyards-ripon-californien?variant=32148867514433 125 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/cabernets_1024x1024.jpg?v=1597490300 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/cabernets_medium.jpg?v=1597490300 true
<![CDATA[Carodorum Issos Crianza, Toro D.O. 2014 - Rødvin]]>  

Carodorum Issos Crianza, Toro D.O. 2014

En alsidig Toro vin, fremstillet på 35 år gamle Tempranillo vinstokke, som passer til enhver form for lejlighed; fra ledsager til appetizers, til formelle middage. Vinen fornemmes fyldig og harmonisk med masser af moden frugt og lang, intens eftersmag.

God til: Steg, rødt kød, tapas, pasta og pizza, grill, steak

FYLDIG OG HARMONISK

I glasset er vinen smuk lilla. Duften er fuld af violer, krydderier og lakrids og solbær. Vinen fornemmes fyldig og harmonisk med masser af moden frugt. Eftersmagen er lang og intens.

En oplagt ledsager til en steak, gryderetter, vildt og medium kraftige oste.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling

Carodorum Issos er lavet 100% på Tinta de Toro-druen. Druerne er høstet manuelt i oktober måned fra vinstokke som i gennemsnit er 30-35 år gamle. Ved ankomsten til vineriet gennemgår druerne en malolaktisk gæring på fade. Temperaturen ligger på 26ºC og lagres 10 måneder på franske egetræsfade, inden tappes på flaske.

]]>
https://bayvine.dk/products/carodorum-issos-crianza-toro-d-o-2014-rodvin?variant=13165999587393 105 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/caro_1024x1024.png?v=1571737186 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/caro_medium.png?v=1571737186 false
<![CDATA[Cava Alsina & Sarda Semi Seco - Mousserende]]>  

Cava Alsina & Sarda Semi Seco

Denne halvsøde cava fra Alsina & Sarda i Penedés i Spanien
er fremstillet på 40 % Macabeo, 40 % Xarel-lo og 20 % Parellada.

Druerne dyrkes på vinstokke der er 20 – 30 år gamle.

Vinen undergår 2. gæring på flaske i 18-20 måneder, hvorved de meget smukke 
bobler skabes, samt den kraftige smag.

Vinen indeholder 32 g restsukker, hvorved den betegnes som halvsød.

Vinen er ganske udemærket som aperitif, på terrassen eller til søde desserter.

Bør nydes ved 6-9 grader.

]]>
https://bayvine.dk/products/cava-alsina-sarda-semi-seco?variant=31846467371073 76 90 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/semisec_1024x1024.jpg?v=1589379235 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/semisec_medium.jpg?v=1589379235 true
<![CDATA[Cava Castell del Real Tesoro Brut Rosé, Penedés, Spanien]]>

Cava Castell del Real Tesoro Brut Rosé, Penedés, Spanien

Cava er mousserende kvalitetsvin produceret i en særlig region og lavet efter champagnemetoden. I 1970 accepterede Spanien franskmændenes krav om ikke at bruge ordet ”champagne”, og man valgte at erstatte ordet med Cava, som er det catalanske ord for vinkælder.

Da Spanien blev medlem af EU, krævede man at Cava skulle komme fra en afgrænset zone. Altså en ”Denominación de Origen”. Og det blev så til DO Cava, som dækker et meget stort område spredt ud over hele landet. Det var en løsning, som var dikteret af historiske og politiske grunde. Der var mange interesser som skulle tilgodeses, og man var derfor nødt til at udpege 159 forskellige, men nøje afgrænsede områder, som alle har ret til at producere Cava. Vi finder dem fordelt på 8 regioner: foruden Catalonien også Aragonien, Navarra, Rioja, País Vasco, Valencia, Extremadura og Castilla-Léon. Mere end 95% af al Cava er produceret af druer som er høstet i Catalonien.

Druerne som benyttes til Cava Castell del Real Tesoro Brut stammer fra højt liggende vinmarker i Penedés. Efter en omhyggelig produktionsproces, har vinen gennemgået en anden gæring i flasken i Castell del Real Tesoro’s kældre i 12 - 18 måneder. Restsukkeret i Cava’en er 9 gram/liter.

Cava Castell del Real Tesoro Brut Rosé

Cava’en har en lys jordbærrød farve og mange fine vedvarende bobler. Den besidder dejlige aromaer af blomster og røde bær, og afslutningsvis har den en frisk og blød smag.

Årgang

NV. Vinen kan nydes nu og bør senest nydes 18 - 24 måneder efter

køb.

Servér vinen ved 6C - 8C som apéritif eller til retter med fisk, seafood (gerne røget eller grillet) eller pasta.

]]>
https://bayvine.dk/products/cava-castell-del-real-tesoro-brut-rose-penedes-spanien?variant=31929568559169 84 99 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/1_390b3afe-b826-46d1-8163-e92c9339044f_1024x1024.jpg?v=1590610990 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/1_390b3afe-b826-46d1-8163-e92c9339044f_medium.jpg?v=1590610990 true
<![CDATA[Cava Castell del Real Tesoro Brut, Penedés, Spanien]]>

Cava Castell del Real Tesoro Brut, Penedés, Spanien

Cava er mousserende kvalitetsvin produceret i en særlig region og lavet efter champagnemetoden. I 1970 accepterede Spanien franskmændenes krav om ikke at bruge ordet ”champagne”, og man valgte at erstatte ordet med Cava, som er det catalanske ord for vinkælder.

Da Spanien blev medlem af EU, krævede man at Cava skulle komme fra en afgrænset zone. Altså en ”Denominación de Origen”. Og det blev så til DO Cava, som dækker et meget stort område spredt ud over hele landet. Det var en løsning, som var dikteret af historiske og politiske grunde. Der var mange interesser som skulle tilgodeses, og man var derfor nødt til at udpege 159 forskellige, men nøje afgrænsede områder, som alle har ret til at producere Cava. Vi finder dem fordelt på 8 regioner: foruden Catalonien også Aragonien, Navarra, Rioja, País Vasco, Valencia, Extremadura og Castilla-Léon. Mere end 95% af al Cava er produceret af druer som er høstet i Catalonien.

Druerne som benyttes til Cava Castell del Real Tesoro Brut stammer fra højt liggende vinmarker i Penedés. Efter en omhyggelig produktionsproces, har vinen gennemgået en anden gæring i flasken i Castell del Real Tesoro’s kældre i 12 - 18 måneder. Restsukkeret i Cava’en er 8 gram/liter.

Cava Castell del Real Tesoro Brut

Cava’en har en lys strågul farve og mange fine vedvarende bobler. Det er en velafbalanceret, frisk og tør Cava, som besidder en dejlig frugt i såvel duft, som i smag.

Vinen kan nydes nu og bør senest nydes 18 - 24 måneder efter køb.

Servér vinen ved 4C - 6C som apéritif eller til retter med fisk, seafood eller pasta.

]]>
https://bayvine.dk/products/cava-castell-del-real-tesoro-brut-penedes-spanien?variant=31929547227201 72 85 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/1_bd5183ba-a913-4933-ba9a-6c1dd9fb3cf7_1024x1024.jpg?v=1590610545 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/1_bd5183ba-a913-4933-ba9a-6c1dd9fb3cf7_medium.jpg?v=1590610545 true
<![CDATA[CELLIER DES PRINCES VACQUEYRAS LA CHASSE]]>  

CELLIER DES PRINCES VACQUEYRAS LA CHASSE

En lækker sag af en Vacqueyras med god saft og kraft. En alsidig vin, der passer fremragende til kraftig mad men også en syndig chokolademousse. I næsen eksploderer et væld af moden frugt og krydderier, smagen er blød og fyldig med bløde tanniner.

God til: Kalv, steak, lam, chokolademousse

BLØD OG FYLDIG

Vinen har en dybrød farve og i næsen eksploderer et væld af moden frugt og krydderier, som viser en perfekt Vacqueyras. Smagen er blød og fyldig med bløde tanniner i perfekt samklang med lakridsnoterne. Eftersmagen er lang og velbalanceret, som viser en vin med god karakter.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling

Cellier des Princes hæger om traditionerne. Måden at dyrke jorden på og producere vin er gået i arv gennem flere generationer med stor respekt for jorden og vinstokkene. Således får de det optimale ud af naturens ressourcer.
Kun de bedste druer anvendes til denne Vacqueyras. Gæring finder sted under kontrolleret temperatur for at bevare aromaen fra druerne.

]]>
https://bayvine.dk/products/cellier-des-princes-vacqueyras-la-chasse?variant=31426689040449 129 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/rulle60x300_efbf2fe1-340a-481b-80b1-ce4ab2435cb3_1024x1024.jpg?v=1580331824 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/rulle60x300_efbf2fe1-340a-481b-80b1-ce4ab2435cb3_medium.jpg?v=1580331824 true
<![CDATA[Champagne Taittinger Brut Réserve, Reims, Frankrig]]>

Champagne Taittinger Brut Réserve, Reims, Frankrig

Champagne Taittinger blev grundlagt i 1734 og var indtil sommeren 2005 et af de få huse tilbage i Champagne, der stadig var familieejet. Champagne Taittinger blev købt af et amerikansk investeringsfirma, men et års tid efter lykkedes det igen - med support fra Crédit Agricole du Nord - at få huset under familien Taittinger’s ledelse. Topkvalitet og respekt for traditioner prioriteres meget højt hos Champagne Taittinger, som ejer næsten 290 hektar vinmarker, i det bedste område af Champagne. Dette sikrer en fast tilgang af druer i topkvalitet til produktionen af delikat, velafbalanceret Champagne.

Taittingers kældre er beliggende under St. Nicaise klostret, som i det 13. århundrede tilhørte Benedictiner-munke. Munkene brugte kældrene til opbevaring af deres vine. Disse kældre er det eneste, der er tilbage af klosteret, idet det blev ødelagt under den franske revolution. I dag benyttes kældrene som nævnt af Taittinger, og de har her en samlet kapacitet på ca. 22 millioner flasker.

Gennem flere hundrede år har Champagne-husene produceret Champagne, der var tunge efter års lagring og domineret i smagen af Pinot-druer. Taittinger var med til, at udvikle en Champagne, der var lettere i stil, og mere imødekommende. Taittinger producerer hvert år deres Brut Reserve-kvalitet. Druerne som benyttes er fra forskellige år, og det gøres for, at opnå den ideelle Cuvée (blanding). Champagne Taittinger indeholder mere Chardonnay end normalt, og den lagres ikke på egetræsfade.

 

Denne Champagne har en gylden strågul farve, samt små fine og vedvarende bobler. Duften er fuld af frugt og man fornemmer aromaer af ferskener, hvide blomster og vanille. Det er en tør og frisk Cuvée med aromaer af friske frugter og honning. En flot Champagne med finesse og elegance.

Vinen kan nydes nu.

Servér vinen ved 8C - 10C som apéritif, eller som en spændende ledsager til retter med lyst kød (evt. lam med kantareller), krebs eller champignontærte.

]]>
https://bayvine.dk/products/champagne-taittinger-brut-reserve-reims-frankrig?variant=31929586319425 382 450 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/1_3fa96e35-c2a0-4688-9e32-a06e60e23a46_1024x1024.jpg?v=1590611282 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/1_3fa96e35-c2a0-4688-9e32-a06e60e23a46_medium.jpg?v=1590611282 true
<![CDATA[Champagne Taittinger Prélude Grands Crus, Reims, Frankrig]]> Champagne Taittinger Prélude Grands Crus, Reims, Frankrig

Champagne Taittinger blev grundlagt i 1734 og var indtil sommeren 2005 et af de få huse tilbage i Champagne, der stadig var familieejet. Champagne Taittinger blev købt af et amerikansk investeringsfirma, men et års tid efter lykkedes det igen - med support fra Crédit Agricole du Nord - at få huset under familien Taittinger’s ledelse. Topkvalitet og respekt for traditioner prioriteres meget højt hos Champagne Taittinger, som ejer næsten 290 hektar vinmarker, i det bedste område af Champagne. Dette sikrer en fast tilgang af druer i topkvalitet til produktionen af delikat, velafbalanceret Champagne.

Taittingers kældre er beliggende under St. Nicaise klostret, som i det 13. århundrede tilhørte Benedictiner-munke. Munkene brugte kældrene til opbevaring af deres vine. Disse kældre er det eneste, der er tilbage af klosteret, idet det blev ødelagt under den franske revolution. I dag benyttes kældrene som nævnt af Taittinger, og de har her en samlet kapacitet på ca. 22 millioner flasker.

Champagne Taittinger Prélude Grand Crus

Denne Champagne er et blend af vine som udelukkende stammer fra top Grand Cru vinmarker i Côte des Blancs og Montagne de Reims. Det kan også nævnes, at Taittinger kun benytter første pres til denne flotte Champagne. Champagnen har en smuk bleggul farve, og boblerne er fine og danner en varig og fin mousse. Duften er frisk med mineralske aromaer, som hurtigt udvikler sig til blomsterdufte med antydninger af hyldeblomst og krydret kanel. Smagen er først domineret af friske citrusfrugter, som derefter må vige for en lang og mere omfattende fyldig og blød smag, som minder om syltede hvide ferskner i sukkerlage. Afslutningen er lang og meget udtryksfuld.

Champagnen kan nydes nu, men har også potentiale til yderligere lagring.

Servér vinen ved 8C - 10C som apéritif, eller som en spændende ledsager til retter med grillet fisk eller skaldyr.

]]>
https://bayvine.dk/products/champagne-taittinger-prelude-grands-crus-reims-frankrig?variant=31929599852609 425 500 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/3_c117215c-b96b-4f06-84b9-ab2f464e207e_1024x1024.jpg?v=1590611555 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/3_c117215c-b96b-4f06-84b9-ab2f464e207e_medium.jpg?v=1590611555 true
<![CDATA[Chardonnay, McManis Family Vineyards, Ripon, Californien]]>

Chardonnay, McManis Family Vineyards, Ripon, Californien

McManis Family Vineyards blev grundlagt af Jamie og Ron McManis i 1990 og er beliggende i Ripon ved San Joaquin og Stanislaus Rivers. McManis Family Vineyards ejer 1457 hektar vinmarker og i 1997 investerede de i et helt nyt ”state-of- the-art” winery for at maksimere den i forvejen høje kvalitet. Nybygningen har da også vist sig at være en særdeles god investering, i form af talrige præmieringer af deres vine.

McManis’ vision er, at producere de fineste vine. Hvert eneste trin i produktionsprocessen og hver eneste forretningsmæssige beslutning overvejes ganske nøje for ikke, at gå på kompromis med den høje kvalitet. Dette resulterer da også i, at McManis’ vine er fantastiske, behagelige og fint afrundede vine, hvor man virkelig får ”value for money”.

Chardonnay, River Junction Appellation

Denne vin, som er dyrket efter bæredygtige principper, har en lys strågul farve. I duften besidder den aromaer af fersken, pære og melon, ledsaget af en buket af vanilje og hasselnød. Vinen er rig, cremet og fuld af sødmefuld pære og banan, samt lækker sprød eg.

Vinen kan nydes nu.

Servér vinen ved 10C - 12C til f.eks. lidt kraftige retter med fisk, skaldyr, fjerkræ eller pasta.

Præmieringer

Årgang 2018:

• Dobbelt guldmedalje (99p) / California State Fair.
• Bronzemedalje / LA International Wine Competition.

Årgang 2017:

• Best Buy (86p) / Wine Enthusiast Magazine.
• Bronzemedalje / SF International Wine Competition.

]]>
https://bayvine.dk/products/chardonnay-mcmanis-family-vineyards-ripon-californien?variant=31924508983361 125 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/2_700d6aa8-93fb-423e-9c13-5d1525596e7d_1024x1024.jpg?v=1590532296 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/2_700d6aa8-93fb-423e-9c13-5d1525596e7d_medium.jpg?v=1590532296 true
<![CDATA[Chartreuse Jaune 37,5cl. Chartreuse Diffusion, Voiron, Frankrig]]>

Chartreuse Jaune, Chartreuse Diffusion, Voiron, Frankrig

Historien bag Chartreuse går helt tilbage til år 1084, hvor Saint Bruno fra Köln kom til Chartreuse, som er beliggende nær Grenoble i de franske alper. Her stiftede han munkeordenen ”The Carthusian Monks”. Den videre historie omkring Karteuser- munkene og deres likører er ret omfattende og omskiftelig. Men i korte træk nævnes har nogle af hovedpunkterne:

1605: Marshall d’Estrées giver munkene et manuskript, som indeholder en formel på en eliksir, som siges at give et lang liv.

1737: Efter års studier begyndte brodder Jerôme Maubec fra klosteret La Grande Chartreuse, at producere eliksiren, som havde et alkoholindhold på ikke mindre end 71%.

1764: Det var dog først i dette år, at Chartreuse Verte, som vi kender den i dag (55%) så dagens lys. Begge produkter blev så stor en succesen, at man måtte bygge et nyt destilleri kaldet Fourvoirie.

1903: Munkene blev fordrevet fra Frankrig og slog sig ned i Tarragona i Spanien. Her startede de et nyt destilleri.

1929: Munkene vendte tilbage til Fourvoirie, hvor de genoptog produktionen af Chartreuse.

1935: Den 14. november om natten blev destilleret i Fourvoirie ramt af en lavine. Men da destillationsapparat og egetræsfade forblev intakte, valgte munkene at flytte destilleriet til en lille by ved navn Voiron.

1935 - ...: I dag bliver Chartreuse udelukkende destilleret i Voiron. Men de 130 forskellige urter, planter og blomster som Chartreuse bliver produceret af, opbevares i La Grande Chartreuse Klosteret indtil de bliver bragt til Voiron. En yderst vigtig detalje i produktionen af Chartreuse er, at der kun er tre munke som må kende til den unikke opskrift. Selv destillationen og den efterfølgende lagring på egetræsfade overvåges kun af de tre Karteuser-munke.

]]>
https://bayvine.dk/products/chartreuse-jaune-chartreuse-diffusion-voiron-frankrig?variant=31940293525569 140 165 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/1_214662a6-3de6-477c-bdad-c18b84aea9d3_1024x1024.jpg?v=1590787967 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/1_214662a6-3de6-477c-bdad-c18b84aea9d3_medium.jpg?v=1590787967 true
<![CDATA[Chartreuse Verte 37,5cl. Chartreuse Diffusion, Voiron, Frankrig]]>

Chartreuse Verte, Chartreuse Diffusion, Voiron, Frankrig

Historien bag Chartreuse går helt tilbage til år 1084, hvor Saint Bruno fra Köln kom til Chartreuse, som er beliggende nær Grenoble i de franske alper. Her stiftede han munkeordenen ”The Carthusian Monks”. Den videre historie omkring Karteuser- munkene og deres likører er ret omfattende og omskiftelig. Men i korte træk nævnes har nogle af hovedpunkterne:

1605: Marshall d’Estrées giver munkene et manuskript, som indeholder en formel på en eliksir, som siges at give et lang liv.

1737: Efter års studier begyndte brodder Jerôme Maubec fra klosteret La Grande Chartreuse, at producere eliksiren, som havde et alkoholindhold på ikke mindre end 71%.

1764: Det var dog først i dette år, at Chartreuse Verte, som vi kender den i dag (55%) så dagens lys. Begge produkter blev så stor en succesen, at man måtte bygge et nyt destilleri kaldet Fourvoirie.

1903: Munkene blev fordrevet fra Frankrig og slog sig ned i Tarragona i Spanien. Her startede de et nyt destilleri.

1929: Munkene vendte tilbage til Fourvoirie, hvor de genoptog produktionen af Chartreuse.

1935: Den 14. november om natten blev destilleret i Fourvoirie ramt af en lavine. Men da destillationsapparat og egetræsfade forblev intakte, valgte munkene at flytte destilleriet til en lille by ved navn Voiron.

1935 - ...: I dag bliver Chartreuse udelukkende destilleret i Voiron. Men de 130 forskellige urter, planter og blomster som Chartreuse bliver produceret af, opbevares i La Grande Chartreuse Klosteret indtil de bliver bragt til Voiron. En yderst vigtig detalje i produktionen af Chartreuse er, at der kun er tre munke som må kende til den unikke opskrift. Selv destillationen og den efterfølgende lagring på egetræsfade overvåges kun af de tre Karteuser-munke.

 

]]>
https://bayvine.dk/products/chartreuse-verte-chartreuse-diffusion-voiron-frankrig?variant=31940287004737 148 175 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/1_29c32808-14bc-4b23-88eb-039ebc8238e7_1024x1024.jpg?v=1590787655 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/1_29c32808-14bc-4b23-88eb-039ebc8238e7_medium.jpg?v=1590787655 true
<![CDATA[Chateau De La Gardine, AOC Village Cotes Du Rhone]]>  

Chateau De La Gardine, AOC Village Cotes Du Rhone

Fremstillet på 75 % Grenache og 25 % Syrah i Chateauneuf Du Pape.

Druerne håndhøstes og fragtes til kælderen i små kurve, forinden er foregået en streng sortering af druerne.

Druerne destemeres og blandes delvist, hvorefter maceration foregår ved lave temperaturer.
Fermateringen foregår 10 dage i åbne kar.
hvorefter vinen modnes i store kar.

En flot granat rød farve med violet skær.
Duft af solbær og brombær, lakrids og efter et par år udvikler vinen duft af svesker og kirsebær og læder.
En tilbagevendende smag af elegante taniner, med tiden udvikler denen kompleks smag af kirsebær.

Nydes til grillet kød, lam, eller gryderetter, og om sommeren afkølet til 15 grader er den perfekt til tapas og grillet kød.
Alkohol 14 %

]]>
https://bayvine.dk/products/chateau-de-la-gardine-aoc-village-cotes-du-rhone?variant=31579009810497 149 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/gardine_1024x1024.jpg?v=1584140320 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/gardine_medium.jpg?v=1584140320 true
<![CDATA[Chateau de la Gardine, Chateauneuf du pape, blanc]]>  

Chateau de la Gardine, Chateauneuf du pape, blanc

Kvalitet når det er bedst. Den hvide chateauneuf kan noget som andre hvidvine ikke kan…
Meget mineralfuld hvidvin med elegante aromaer af stenfrugt, hvide sommerblomster og en
antydning af eksotisme.
Druesammentætningen: 50% Rousanne, 10% Bourboulenc, 10 % Clairette og 20% Grenache
Det er en stor vin som kan drikkes nu, men kan også gemmes i mange år.
Særdeles velegnet til Kylling, pasta, Asiatisk mad og trøfler. 14 % alc.

]]>
https://bayvine.dk/products/chateau-de-la-gardine-chateauneuf-du-pape-blanc?variant=31883461722177 170 200 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/DSC00260_1024x1024.jpg?v=1589918979 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/DSC00260_medium.jpg?v=1589918979 true
<![CDATA[Chateau De La Gardine, Chateuaneuf Du Pape Rouge, Cuvée de Tradition]]>  

Chateau De La Gardine, Chateuaneuf Du Pape Rouge, Cuvée de Tradition

Fremstillet af 70 % Grenache, 10 % Syrah, 15 % Mouvédre, 5 % Muscardin

Manuel høst af druer, som bæres til kælderen i små kurve. Druerne blandes sammen inden fermationen starter.
Skallen presses med jævne mellemrum ned i saften, men den ligger i åbne kar.

Vinen ældes i egetræs fade der er mellem 2-6 år gamle, i ca.9- 14 måneder.

Dyb lilla farve, me en eksplosiv duft af mørke frugter, eksotiske krydderier, ristet kaffe 
og duft af kakao.

Smagen er silkeblød og domineret med rigelige taniner.

Vinen bør serveres til langtidskogte retter, med tiden til fugle vildt og modnede oste.

Nydes ved 18 grader.

]]>
https://bayvine.dk/products/chateau-de-la-gardine-chateuaneuf-du-pape-rouge-cuvee-de-tradition?variant=31579015839809 285 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/rod4_1024x1024.jpg?v=1584140489 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/rod4_medium.jpg?v=1584140489 true
<![CDATA[Chateau Rocheyron 2012]]>  

Chateau Rocheyron 2012

"First we take Ribera, then we take Bordeaux" skrev Ole Troelsø i Børsen med Leonard Cohens berømte sang in mente, da han i maj 2011 for første gang skrev om Peter Sissecks nye eventyr i Saint Emilion. Kort efter kom den første årgang af Château Rocheyron i forsalg, og få uger efter var de 9.000 flasker udbudte flasker solgt, på et tidspunkt hvor ingen, eller i det mindste kun meget få, havde smagt vinen.

Siden kom den første årgang af Château Rocheyron i forsalg, og få uger efter var de 9.000 flasker udbudte flasker solgt, på et tidspunkt hvor ingen, eller i det mindste kun meget få, havde smagt vinen. Måske meget heldigt, for Peter Sissick har siden udtalt, at 2010’eren - som blev fremstillet i et hjørne af kælderen på det nærliggende Château Faugères - endte i et næsten oversøisk udtryk, som han havde meget svært ved at stå inde for.

Denne 2012 er Peter ’s 3. forsøg og den 2. årgang fra den helt nye topudstyrede chais på Château Rocheyron. Druerne er 70% Merlot og 30% Cabernet Franc, der er gæret til vin i 7 cementtanke og 3 rustfri ståltanke der i størrelse er tilpasset diversiteten i jordbundsforholdene på ejendommes godt 8 ha. med vinstokke. Vinen er modnet 15 måneder på fade (bare 35% nye for at ”værne om frugten” som Peter udtrykker det) og siden tappet uden forudgående klaring eller filtrering.

Vinen åbner med stor aromatisk intensitet såvel i næsen som munden og efterhånden som den får tid til at komme sig i glasset bliver den stadig mere kompleks og nuanceret. Der er godt med modne kirsebær, solbær og skovjordbær som hygger sig i en parfume af hybenroser og i munden er den frisk, elegant og så  velafbalanceret at dette uden diskussion er den mest vellykkede af Peter ’s 3 første Rocheyron vine.

Kan med fordel dekanteres i 1-2 timer inden serveringen så vinen bliver blødere og lidt mere parfumeret. Herlig til alskens klassiske serveringer med kalvekød, svinekød, oksekød, lam, and etc.

]]>
https://bayvine.dk/products/chateau-rocheyron-2012?variant=17898306011201 949 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/chateu_e761f4c1-ad84-47d2-83e1-31ab0df9e75c_1024x1024.png?v=1571737191 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/chateu_e761f4c1-ad84-47d2-83e1-31ab0df9e75c_medium.png?v=1571737191 true
<![CDATA[Chateau Saint Roch, AOC Chateauneuf Du Pape]]>  

Chateau Saint Roch, AOC Chateauneuf Du Pape

Fremstillet på 40 % Grenache, 30 % Syrah og 30 % Syrah.
12 måneder på egefad.
En skøn og kraftig Chateauneuf Du Pape til fornuftige penge.
13,5 % alkohol

]]>
https://bayvine.dk/products/chateau-saint-roch-aoc-chateauneuf-du-pape?variant=31578999095361 225 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/rod3_1024x1024.jpg?v=1584140108 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/rod3_medium.jpg?v=1584140108 true
<![CDATA[Clarendelle Rosé, Talence, Frankrig]]> Clarendelle Rosé, Talence, Frankrig

Mr. Clarence Dillon, en amerikanske finansmand, besøgte Bordeaux i 1934. Under besøget blev han så betaget af Château Haut-Brion, som til trods for fordums berømmelse, på daværende tidspunkt gennemgik en svær tid. Mr. Clarence Dillon købte Château Haut-Brion i 1935 og det var begyndelsen på hans families lange engagement og dedikation til det berømte slot, såvel som til Bordeauxvin i al almindelighed.

I 2005, 70 år efter Mr. Clarence Dillon ankom, startede hans oldebarn Prince Robert de Luxembourg, et nyt kapitel i Dillon familiens historie, ved at etablere négociant virksomheden Clarence Dillon Wines. Clarence Dillon Wines producerer og sælger det første top-end Bordeaux brand: Clarendelle.

Inspireret af Clarence Dillon’s navn, er Clarendelle’s mission, at forfølge arven for perfektion, samt give en stor hyldest til det første familiemedlem som bosatte sig i Bordeaux. Med Clarendelle ønsker Prince Robert de Luxembourg, at kaste et nyt lys over det ekstremt store potentiale og ekspertiseniveau, som har gjort Bordeaux til benchmark i hele verden. Med Bordeaux’ helt unikke terroir, passionerede og kvalificerede kvinder og mænd, ekspertise videregivet fra generation til generation, var alle nødvendige ingredienser tilstede for at skabe dette første top-end Bordeaux brand.

Clarendelle teamet arbejder tæt sammen med de andre teams fra de to prestigefyldte slotte: Château Haut-Brion og Château La Misson Haut-Brion. Clarendelle vinene er skabt for at imødekomme den moderne vinforbrugers ønske om at nyde gode prisoverkommelige vine fra anerkendte Bordeauxproducenter, som de kan stole på. Clarendelle vinene er klassiske Bordeaux vine, som er drevet af passion for ægthed og ønske om perfektion.

Clarendelle Rosé, Inspired by Haut-Brion

Clarendelle Rosé har en smuk let lyserød farve. Vinens kraftige duft besidder aromaer af modne røde bær og citrus. Den aromatiske kompleksitet, som duften har, er ligeledes at finde i smagen. Vinen er mineralsk, frisk og har en yderst elegant eftersmag. En meget flot og velafbalanceret vin med en masse friskhed, frugtighed og elegance.

Vinen bliver frigivet når den er klar til at blive nydt og den er indbegrebet af elegance og tradition. Den har dog potentiale til yderligere lagring frem til 2022.

Vinen serveres ved 10C - 12C.

]]>
https://bayvine.dk/products/clarendelle-rose-talence-frankrig?variant=31929418088513 93 110 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/2_edd23af6-5509-4877-9777-44b407b765fd_1024x1024.jpg?v=1590608600 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/2_edd23af6-5509-4877-9777-44b407b765fd_medium.jpg?v=1590608600 true
<![CDATA[Clarendelle Rouge, Talence, Frankrig]]> Clarendelle Rouge, Talence, Frankrig

Mr. Clarence Dillon, en amerikanske finansmand, besøgte Bordeaux i 1934. Under besøget blev han så betaget af Château Haut-Brion, som til trods for fordums berømmelse, på daværende tidspunkt gennemgik en svær tid. Mr. Clarence Dillon købte Château Haut-Brion i 1935 og det var begyndelsen på hans families lange engagement og dedikation til det berømte slot, såvel som til Bordeauxvin i al almindelighed.

I 2005, 70 år efter Mr. Clarence Dillon ankom, startede hans oldebarn Prince Robert de Luxembourg, et nyt kapitel i Dillon familiens historie, ved at etablere négociant virksomheden Clarence Dillon Wines. Clarence Dillon Wines producerer og sælger det første top-end Bordeaux brand: Clarendelle.

Inspireret af Clarence Dillon’s navn, er Clarendelle’s mission, at forfølge arven for perfektion, samt give en stor hyldest til det første familiemedlem som bosatte sig i Bordeaux. Med Clarendelle ønsker Prince Robert de Luxembourg, at kaste et nyt lys over det ekstremt store potentiale og ekspertiseniveau, som har gjort Bordeaux til benchmark i hele verden. Med Bordeaux’ helt unikke terroir, passionerede og kvalificerede kvinder og mænd, ekspertise videregivet fra generation til generation, var alle nødvendige ingredienser tilstede for at skabe dette første top-end Bordeaux brand.

Clarendelle teamet arbejder tæt sammen med de andre teams fra de to prestigefyldte slotte: Château Haut-Brion og Château La Misson Haut-Brion. Clarendelle vinene er skabt for at imødekomme den moderne vinforbrugers ønske om at nyde gode prisoverkommelige vine fra anerkendte Bordeauxproducenter, som de kan stole på. Clarendelle vinene er klassiske Bordeaux vine, som er drevet af passion for ægthed og ønske om perfektion.

Clarendelle Rouge, Inspired by Haut-Brion

Clarendelle Rouge besidder en smuk dyb rød farve og i duften for- nemmes aromaer af lakrids og solbær. Der er lækre bær noter, samt lidt toasty nuancer i smagen. Det er en vin, som har en flot koncen- tration og intensitet der understøttes af blødhed og finesse.

Vinen bliver frigivet når den er klar til at blive nydt og den er indbegrebet af elegance og tradition. Den har dog potentiale til yderligere lagring frem til 2024.

Vinen bør dekanteres ca. 1 time før servering og serveres ved 18C - 20C.

]]>
https://bayvine.dk/products/clarendelle-rouge-talence-frankrig?variant=31929704874049 123 145 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/1_399d4576-7c69-4af5-a313-459ff26ebf5f_1024x1024.jpg?v=1590613462 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/1_399d4576-7c69-4af5-a313-459ff26ebf5f_medium.jpg?v=1590613462 true
<![CDATA[Corte Rogulin Amarone della Valpolicella]]>

 

Amarone della Valpolicella, Crossare de le Strie

Amarone della Valpolicella
Doc Classico ”Crossare de le Strié”

Denne sande Amarone vin er fremstillet af følgende druer: 60 % Corvina, 20 % Rondinella, 5 % Molinara og 15 % andre gamle druesorter. Dyrket i bakkerne ved Marano, Valpolicella.

Druerne håndhøstes i slutning af oktober, hvorefter de tørrer på stråmåtter i ca. 120 dage. I januar presses druerne uden stilke i kold maseration i 15 dage ( omkring 6-7 grader). Vinen gærer i ståltankene i ca. 15 dage, i 17 graders varme.

Herefter lagres vinen i nye egetræsfade og til slut forfines vinen i flasken yderligere 6 måneder før frigivelse.

Vinen har en mørkerød intens farve, kraftig Amarone Bouquet med kraftigt udtryk, denne vin kombinerer frugtighed med stor styrke.

Vinen bør serveres til rødt kød, steg, vildt og modnet oste.
Fungerer også fin som samtale vin.

Nydes ved 18-20 grader.
Alkohol 15,5 % Vol.

]]>
https://bayvine.dk/products/amarone-della-valpolicella-crossare-de-le-strie?variant=31578985168961 260 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/rod2_1024x1024.jpg?v=1584139684 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/rod2_medium.jpg?v=1584139684 true
<![CDATA[Corte Rougulin Valpolicella Ripasso - Rødvin]]>  

Corte Rougulin Valpolicella Ripasso

Super Ripasso dyrket I bakkerne ved Marano, Valpolicella. Fremstiller af følgende druer: Corvina 60 %, Corvinone 10 %, Rondinella 20 % og 10 % Molinara og Croatina druer.

Druerne høstes i starten af september, hvorefter de gærer med sten og stængler i 10 dage, herunder presses hatten af drueskallen ned i vinen flere gange dagligt. Vinen blandes i marts måned med de pressede druer fra Amarone vinen, hvorefter halvdelen af vinen modner 12 måneder på nye egetræsfade og den anden halvdelen på 1 år gamle fade. Vinen blandes og hældes på flaske, ligger i flasken 3 måneder inden frigivelse.

En kraftig flot mørkerød vin, med duft af kandiseret frugt, tørrede svesker og kirsebær.
Smagen er kraftfuld og intens.

Serveres til grillet kød, vildt, steg og modnet oste.
Nydes ved 18-20 grader.

]]>
https://bayvine.dk/products/valpolicella-classico-doc-ripasso-rodvin?variant=31579062599745 145 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/rod10_1024x1024.jpg?v=1584142179 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/rod10_medium.jpg?v=1584142179 true
<![CDATA[Côtes du Rhône Rouge, Les Héritiers, Pierre & Rémy Gauthier, Frankrig]]>

Côtes du Rhône Rouge, Les Héritiers, Pierre & Rémy Gauthier, Frankrig

Igennem de seneste år har Maison Albert Bichot gennemgået et generationsskifte, ikke kun i ledelsen af firmaet som i dag varetages, af Alberic Bichot, men også i hele opbygningen omkring vindyrkning og vinifikation. Fra tidligere at have dyrket og produceret stort set alle vine på centralt hold fra Beaune har man i dag oprettet teams af vinfolk, der er specialister i fremstilling af vin – hvad enten det er i Chablis, Côte de Beaune, Côte de Nuits eller andre steder. Ligeledes foregår produktionen på domainerne, inden de færdige vine bringes til kældrene i Beaune, hvorfra de pakkes og bliver sent ud til alle ender af verden.

I løbet af efteråret 2009 har Maison Albert Bichot foretaget en opdeling af deres forskellige forretningsområder, for på denne måde bedre at kunne synliggøre de forskellige specialer de arbejder inden for. Således vil navnet Albert Bichot i fremtiden kun blive brugt på deres vine fra Bourgogne området. Vine fra Rhône og længere syd på i Frankrig vil blive markedsført under navnet Pierre & Rémy Gauthier og Vin de Table vil fremover bære navnet Léon Rigault.

Côtes du Rhône Rouge, Les Héritiers

Vinen fremtræder med en flot dyb rød farve, og den besidder en dejlig frisk frugt med aromaer af hindbær, solbær og krydderier. Det er en rund og fyldig vin.

Vinen kan nydes nu, men har potentiale til yderligere lagring i op til 5 år fra høståret.

Servér vinen ved 14C til f.eks. retter med oksekød, fjerkræ (gerne grillet) eller til milde oste.

]]>
https://bayvine.dk/products/cotes-du-rhone-rouge-les-heritiers-pierre-remy-gauthier-frankrig?variant=31929612599361 79 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/1_df81d948-3912-44fb-9f54-93ea8c366257_1024x1024.jpg?v=1590611811 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/1_df81d948-3912-44fb-9f54-93ea8c366257_medium.jpg?v=1590611811 true
<![CDATA[Crystal Bay, Chardonnay - Hvidvin]]>  

Crystal Bay, Chardonnay

Frisk og lækker sødmefuld vin med flot frugtfylde og en fin duft af grøn frugt.

God til: Fisk - fede, kylling og kalkun, pasta og pizza

SØDMEFULD OG RIG PÅ FRUGT

I glasset er vinen funklende klar med en livlig og frisk bouquet af citrus, frisk græs og lidt tropiske frugter. Smagen er fyldig og koncentreret. Man fornemmer solens inflydelse, som giver vinen stor fylde og blød balanceret eftersmag.

En god ledsager til fiskeretter og salater med fjerkræ.

Serveringstemperatur: 10-12°C

Fremstilling

Druerne er høstet ved optmal modenhed og gennemgået en lang gæring. Dette gøres for at trække god farve og intensitet ud af druerne. Efter endt gæring er vinen lagret for yderligere kompleksitet, inden den er blevet tappet.

]]>
https://bayvine.dk/products/crystal-bay-chardonnay?variant=17882597326913 69 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/drf_1024x1024.png?v=1571737190 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/drf_medium.png?v=1571737190 true
<![CDATA[C’est la Vie, Chardonnay & Sauvignon, Pays d’Oc, Pierre & Rémy Gauthier, Frankrig]]>

C’est la Vie, Chardonnay & Sauvignon, Pays d’Oc, Pierre & Rémy Gauthier, Frankrig

“C’est la Vie” opfordrer dig til at tage livet som det kommer.

C’est la Vie vinene har et strejf af frækhed og vovemod, en afslappet og uformel stil – lidt ligesom livet tager sig ud i det sydlige Frankrig hvorfra vinene stammer. C’est la Vie bringer en ny stil og et pust af friskhed til en vinverden baseret på gamle rødder og traditioner.

C’est la Vie er skabt til at blive nydt i behageligt og afslappet selskab sammen med gode venner eller familie. Vinenes etiketter er farverige, kreative og ikke mindst dristige.

C’est la Vie’s styrke ligger i originaliteten af vinenes druesammensætninger. Hvem andre end C’est la Vie ville have vovet at blande så forskellige druesorter som Pinot Noir og Syrah? Eller for den sags skyld Chardonnay og Sauvignon Blanc? Resultatet er helt nye og innovative personligheder, som besidder ungdommelighed og en lækker frisk karakter.

Pays d’Oc i det sydvestlige Frankrig, er med dets komplekse vinmarker, solbeskinnede klima og brede mosaik af forskellige terroirs, intet mindre end det ideelle område for frembringelse af disse innovative og friske C’est la Vie vine.

Det er en tør medium fyldig vin, som besidder en frisk, let krydret og frugtrig karakter. Vinen har dejlig livlig syre.

Vinen kan nydes nu.

Servér vinen ved 8C til 10C som et glas i utide eller til f.eks. pizza, retter med blæksprutte eller røget laks.

]]>
https://bayvine.dk/products/c-est-la-vie-chardonnay-sauvignon-pays-d-oc-pierre-remy-gauthier-frankrig?variant=32148856045633 75 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/c_est-la-vie_1024x1024.jpg?v=1597489593 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/c_est-la-vie_medium.jpg?v=1597489593 true
<![CDATA[C’est la Vie, Pinot Noir & Syrah, Pierre & Rémy Gauthier, Frankrig]]>  

C’est la Vie, Pinot Noir & Syrah

“C’est la Vie” opfordrer dig til at tage livet som det kommer.

C’est la Vie vinene har et strejf af frækhed og vovemod, en afslappet og uformel stil – lidt ligesom livet tager sig ud i det sydlige Frankrig hvorfra vinene stammer. C’est la Vie bringer en ny stil og et pust af friskhed til en vinverden baseret på gamle rødder og traditioner.

C’est la Vie er skabt til at blive nydt i behageligt og afslappet selskab sammen med gode venner eller familie. Vinenes etiketter er farverige, kreative og ikke mindst dristige.

C’est la Vie’s styrke ligger i originaliteten af vinenes druesammensætninger. Hvem andre end C’est la Vie ville have vovet at blande så forskellige druesorter som Pinot Noir og Syrah? Eller for den sags skyld Chardonnay og Sauvignon Blanc? Resultatet er helt nye og innovative personligheder, som besidder ungdommelighed og en lækker frisk karakter.

Pays d’Oc i det sydvestlige Frankrig, er med dets komplekse vinmarker, solbeskinnede klima og brede mosaik af forskellige terroirs, intet mindre end det ideelle område for frembringelse af disse innovative og friske C’est la Vie vine.

C’est la Vie, Pinot Noir & Syrah, Pays d’Oc

Det er en tør medium fyldig vin, som besidder en frisk og frugtrig karakter. Vinen har en god syre og en blød tannin.

Vinen kan nydes nu.

Servér vinen ved 14C til 16C som et glas i utide eller til f.eks. pastaretter, ovnbagt laks eller til grillet tun.

]]>
https://bayvine.dk/products/c-est-la-vie-pinot-noir-syrah-pierre-remy-gauthier-frankrig?variant=32148847231041 75 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/2_26698530-ee58-498a-b7b3-3868841ca1b3_1024x1024.jpg?v=1597489188 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/2_26698530-ee58-498a-b7b3-3868841ca1b3_medium.jpg?v=1597489188 true
<![CDATA[C’est la Vie, Syrah & Grenache Rosé, Pays d’Oc, Pierre & Rémy Gauthier, Frankrig]]> C’est la Vie, Syrah & Grenache Rosé, Pays d’Oc, Pierre & Rémy Gauthier, Frankrig

“C’est la Vie” opfordrer dig til at tage livet som det kommer.

C’est la Vie vinene har et strejf af frækhed og vovemod, en afslappet og uformel stil – lidt ligesom livet tager sig ud i det sydlige Frankrig hvorfra vinene stammer. C’est la Vie bringer en ny stil og et pust af friskhed til en vinverden baseret på gamle rødder og traditioner.

C’est la Vie er skabt til at blive nydt i behageligt og afslappet selskab sammen med gode venner eller familie. Vinenes etiketter er farverige, kreative og ikke mindst dristige.

C’est la Vie’s styrke ligger i originaliteten af vinenes druesammensætninger. Hvem andre end C’est la Vie ville have vovet at blande så forskellige druesorter som Pinot Noir og Syrah? Eller for den sags skyld Chardonnay og Sauvignon Blanc? Resultatet er helt nye og innovative personligheder, som besidder ungdommelighed og en lækker frisk karakter.

Pays d’Oc i det sydvestlige Frankrig, er med dets komplekse vinmarker, solbeskinnede klima og brede mosaik af forskellige terroirs, intet mindre end det ideelle område for frembringelse af disse innovative og friske C’est la Vie vine.

C’est la Vie, Syrah & Grenache Rosé, Pays d’Oc

C’est la Vie, Syrah & Grenache Rosé er en elegant rosévin, som besidder en frisk duft med noter af solbær. Vinen har en fin balance mellem frugt og syre.

Vinen kan nydes nu.

Servér vinen ved 8C til 10C som et glas i utide eller til f.eks. retter med laks, pasta eller til vegetarretter.

]]>
https://bayvine.dk/products/c-est-la-vie-syrah-grenache-rose-pays-d-oc-pierre-remy-gauthier-frankrig?variant=32148852703297 75 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/Ikke-navngivet-2_1024x1024.jpg?v=1597489430 http://cdn.shopify.com/s/files/1/0010/9225/5809/products/Ikke-navngivet-2_medium.jpg?v=1597489430 true