B2B - Direkte fra BayVine til din virksomhed

Levering af kvalitetsvine fra BayVine direkte til din virksomhed

BayVine er udelukkende en online forretning, og vi har derfor ikke udgifter til dyre lokaler eller til medarbejdere, der skal passe butikker rundt om i landet - og det sætter os i en fordelagtig position ift. udgifter vedr. drift.
Det kommer selvfølgelig ikke kun os til gode - det kommer i den grad også dig til gode, da vi derfor kan tilbyde dig og din virksomhed nogle rigtige gode priser på vine. Priser som er meget konkurrencedygtig og som man ikke finder alle steder.

BayVine forhandler vine i alle prisklasser og fra mange forskellige lande, så vi kan helt sikkert finde en vin der passer til dig og dine behov.

BayVine rådgiver dig til køb af den rette vin 

Hos BayVine betyder det meget for os, at du er tilfreds med din købsoplevelse og at du bliver tilfreds med den eller de vin du ender med at købe hos os. Derfor tilbyder BayVine kompetent rådgivning til virksomheder.
Vores konsulenter har et meget bredt kendskab til vin, og vil derfor kunne hjælpe dig til at udvælge den eller de vin, der er den helt rigtig for dig.

Hos BayVine har vi forskellige ydelser til virksomheder, som du kan læse mere om herunder.
Priser m.m. kan du finde ved at søge efter vin i ovenstående søgebar eller ved at bruge menubaren til at finde den eller de vin du ønsker.

Bestiller du mere end 50 vine af gangen, vil vi gerne tilbyde dig god pris. Du skal blot tage kontakt til os på nedenstående kontaktformular.

Vi har en stor del af vores sortiment online, men også en del som kun kan købes offline, så skriv derfor meget gerne hvis du/I skulle have specielle ønsker. 

Ser frem til at høre fra jer

Mvh

BayVine

Firmagaver / Kundegaver

Mange virksomheder i dag giver vingaver til deres ansattes fødselsdage, jubilæer eller blot for at pleje det gode forhold med sine kunder.

Hos BayVine vil vi meget gerne have lov til at hjælpe jer med at finde den rette vin som modtageren bliver glad for. Vi tilbyder selvfølgelig også gaveindpakning både i pap- og i trææsker, så din gave ser flot ud.

Personalegaver

Der bliver hvert år solgt flere millioner liter vin i Danmark, og man kan altid være sikker på at ramme rigtig med en god vingave. 
Så hvorfor ikke give dine medarbejdere mulighed for at købe kvalitetsvin med rabat igennem jeres virksomhed - som en personalegode? 

Hvis man tilbyder vinkøb igennem en virksomhedsordning, kan BayVine ofte sælge vinene til en meget konkurrencedygtig pris. Det skyldes at man ofte køber ind til lidt flere medarbejdere af gangen, og derfor kan I opnå attraktive rabatter.