Cookie- og privatlivspolitik

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger
Denne hjemmeside er drevet og ejet af:
BayVine.dk
Provstlund Alle 53
8700 Horsens 
Tlf. +45 61 27 44 02
Mail: info@bayvine.dk
CVR: 33694245

Cookies
Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som sættes på din computer eller anden enhed. Cookies sættes, når du besøger et websted, der bruger cookies og de kan bruges til at holde styr på, hvilke sider du har besøgt. De kan hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap, eller de kan huske dine sprogindstillinger eller andre præferencer.

Cookies er vigtige for os, for de hjælper til at gøre vores online-tjenester lettere at bruge, til at følge med i hvordan vores website bruges, og til at hjælpe os med at levere den bedste service til dig. For at gøre det lettere for dig at overskue, den måde hjemmesiden bruger cookies på, har vi grupperet vores cookies i nogle let-forståelige kategorier. Man kan se hver kategori og hver cookie i Cookiedeklarationen.

2. Dette website anvender cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den.

Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

 3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Læs mere her

 4. Formål med cookies på vores website:
At gemme dine indstillinger. Trafikmåling og statistik. Målretning og frekvensstyring af annoncering.

 5. Tredjeparter med adgang til at sætte cookies
Sitet anvender cookies fra:

Google Analytics, Google Adwords, Ipaper, Adform og Facebook Pixels.

 6. Persondata
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. 
Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1. Nødvendig (5)

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.
Navn Udbyder Formål Udløb
ASP.NET_SessionId [x2] worldrumawards.com
worldwhiskiesawards.com
Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler. Session
CookieConsent bayvine.dk Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne. 1 år
JSESSIONID nr-data.net Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler. Session
X-Mapping-# internationalwinechallenge.com Gemmer adressen og portnummeret på den webserver, der håndterer sessionen. Anvendes til at forbedre hjemmesidens ydeevne og sikkerhed. Session

Statistik (6)

Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.
Navn Udbyder Formål Udløb
_ga Bayvine.dk Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 2 år
_gat
Bayvine.dk
Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren Session
_gid
Bayvine.dk
Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. Session
exp_last_activity tobermorydistillery.com Indeholder information om hvilken dato brugeren sidst har besøgt hjemmesiden. Anvendes til statistik. 1 år
exp_last_visit tobermorydistillery.com Indeholder information om hvilken dato brugeren sidst har besøgt hjemmesiden. Anvendes til statistik. 1 år
visitor api.clerk.io Bruges til at sammenligne hvilke produkter en kunde har klikket på og herefter har købt. 1 år

Marketing (8)

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.
Navn Udbyder Formål Udløb
0 adform.net Uklassificeret Session
ads/ga-audiences google.com Uklassificeret Session
cid adform.net Optimerer visning af annoncer ud fra brugerens adfærd kombineret med forskellige annoncørers bud på at vise annoncer for brugeren. 2 mdr.
fr facebook.com Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører. 3 mdr.
IDE doubleclick.net Anvendes af Google DoubleClick til at registrere og rapportere om hjemmesidebrugerens handlinger efter at have set eller klikket på en af annoncørens annoncer. Formålet er at måle effekten af en annonce samt at målrette annoncer til brugeren. 1 år
test_cookie doubleclick.net Anvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies. Session
tr facebook.com Uklassificeret Session
uid adform.net Registerer et unikt bruger-ID, som genkender brugerens browser ved besøg på hjemmesider, der anvender samme annoncenetværk. Formålet er at optimere visning af annoncer ud fra brugerens adfærd kombineret med forskellige annoncørers bud på at vise annoncer for brugeren. 2 mdr.

Uklassificeret (9)

Uklassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.
Navn Udbyder Formål Udløb
__lsanno
Bayvine.dk
Uklassificeret Session
__lsv
Bayvine.dk
Uklassificeret Session
_ruby-web_session vivino.com Uklassificeret 1 år
eeny_meeny_vc_premium_v1 vivino.com Uklassificeret 30 dage
eeny_meeny_wine_style_awards_2018_v1 vivino.com Uklassificeret 30 dage
external_no_cache
Bayvine.dk
Uklassificeret Session
frontend
Bayvine.dk
Uklassificeret Session
frontend_cid
Bayvine.dk
Uklassificeret Session
visitor
Bayvine.dk
Uklassificeret Persistent

Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.bayvine.dk