Handelsbetingelser

Betaling

BayVine.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, Mastercard. Købsbeløbet bliver først trukket på din konto, når varerne afsendes fysisk fra vores lager i Aabenraa og overgår til Post Nord eller Danske Fragtmænd. Dette gælder dog ikke ved forsalg. 

Køb ved forsalg

Køb udvalgte vine i forsalg og få dem billigere!

Ved ’forsalg’ forstås at vinen sælges inden den er blevet frigivet fra winemaker. Vinen kan derfor sælges til priser, der ligger under markedsprisen.

Betaling sker ved bestilling, og så snart vinen bliver frigivet, leveres den til aftalte adresse.

Den forventede frigivelse vil fremgå under de respektive vines beskrivelser.

Det angivne tidspunkt er en forventet dato. Der kan dog være uforudsete forhold, der gør at vinen ankommer tidligere eller senere end forventet.

At købe vine i forsalg giver dig mulighed for at investere i en ikke-færdigudviklet vin, og ofte til en pris der er væsentlig lavere end når vinen frigives til offentligheden. En anden væsentlig grund til at købe ved forsalg er, at mange sjældne vine hurtigt bliver uopdrivelige.

Som regel kan du købe vinene et år til 18 måneder før frigivelsen.

Betingelser ved forsalg:
- Bestilling og betaling nu. Levering når vinen frigives fra winemaker.
- Forsalgspriserne er inkl. (de til d.d. gældende) afgifter og moms.
- Den forventede frigivelse er anført øverst i de respektive vines beskrivelser.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Du er i gode og sikre hænder, når du handler vin hos os

Bayvine.dk benytter et krypteret sikkerhedscertifikat på hele hjemmesiden (https) og bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer, som du indtaster på vores hjemmeside og dermed trygt og roligt kan handle vin på vores hjemmeside.

Danske kunder vil se priser i DKK, hvorimod andre kunder vil se i Euro, begge vil se de i dag gældende afgifter. Alle priser er inkl. moms. Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

Aldersgrænse ved køb

Du skal være fyldt 18 år for at handle på BayVine.dk.

Reklamationsret

Hos Bayvine.dk har du 6 måneders reklamationsret hvis der er fejl på varen. Du kan vælge at få varen byttet eller pengene retur.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på BayVine.dk og perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Derudover er du omfattet af vores tilfredshedsgaranti, som tilbyder en forlænget returret på hele 30 dage gældende fra fakturadato.

Fortrydelse af købet skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen til os. Returneringsomkostninger skal du selv afholde, med mindre du returnerer pga. fejl ved varen - fx vin med prop.

Retuneringspolitik

Hvis du ønsker at retunere en vare til BayVine skal du blot kontakte os på mail info@bayvine. Her skriver du, at du ønsker at retunere din(e) vare og oplyser i mailen hvilket ordrenummer der er tale om. 

Varerne skal leveres retur i samme stand som de er modtaget. Ved returhandel tilbagebetales beløbet til den konto der blev handlet med inden for 14 dage. 

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare købt hos BayVine kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr.